Strada Bolyai 4, Târgu Mureș, România
+4 0265 220 222       +4 0753 956 467
Traducători      Cariere      Faq      Termeni   

TESTEAZĂ-NE GRATUIT!

EŞTI INTERESAT CUM TRADUCEM? TESTEAZĂ-NE GRATUIT!

TRIMITE ACTUL PRIN ACEST FORMULAR, RĂSPUNDEM ÎN 30 MINUTE! *
Detalii Client
DESCRIERE SERVICIU

În cazul în care ai un text pe care vrei sa-l traduci însă eşti sceptic cu privire la traducere, trimite-ne documentul, iar prima pagină o traducem absolut gratuit.
Completează formularul, ataşează documentul şi nu uita să completezi datele de contact. Răspundem solicitării tale în 30* min.
Timpul în care vom executa traducerea textului şi trimitem mostra e de 24 ore. Serviciul promoțional de testare gratuită a traducerii se adresează atât clienților persoane juridice cât și clienților persoane fizice.
* Programul de lucru cu publicul al serviciului de preluare si procesare comenzi online este de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:30.

CONDIȚII

Testarea gratuită prin traducerea primei pagini a textului intră sub incidența documentelor care însumează un cumul de minim 10 pagini. Pentru mai multe informații cu privire la descrierea serviciului vă rugăm să ne contactați telefonic la +4 0265 220 222 sau prin email la office@lexlogos.ro

icon-info
Programul de lucru cu publicul al serviciului de preluare si procesare comenzi online este de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:30.
icon-note
Testarea gratuită prin traducerea primei pagini a textului intră sub incidența documentelor care însumează un cumul de minim 10 pagini.

Arabic AR English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Romanian RO Russian RU Spanish ES Swedish SV Turkish TR Ukrainian UK